Mirel Dragomir ar fi recunoscut că și-a ucis iubita, pe Andreea. Tânăra studentă la medicină a avut parte de o moarte groaznică, chiar în mâinile propriului iubit.

Tânărul, de asemenea student la medicină, ar fi mărturisit că și-a ucis iubita, din gelozie.

Potrivit primelor informații, Andreea ar fi vrut să se despartă de Mirel, iar tânărul nu ar fi putut accepta acest lucru.

Ucisă de iubit, în apartamentul în care locuiau

O crimă odioasă a creat teroare în Timișoara. Andreea, o tânără studentă la medicină, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia, împreună cu iubitul său și încă două fete. Pe trupul Andreei se aflau mai multe lovituri de cuțit, care au indicat o moarte dureroasă și volentă.

Principalul suspect al odioasei crime a fost chiar iubitul acesteia, Mirel Dragomir. Se pare că tânărul, de asemenea student la medicină, dar și la teologie, în vârstă de 23 de ani, ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că și-a omorât iubita.

mirel dragomir

Mirel a recunoscut că el i-a luat viața Andreei

[Sursa foto: Facebook- Mirel Dragomir]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mirel a declarat că a recurs la gestul tragic pentru că Andreea, iubita sa, a vrut să se despartă de el, iar acesta nu a putut accepta.

Mirel Dragomir se pare că a fost reținut de autorități. Tânărul a fost ridicat din Caraș-Severin, iar pe față, avea o zgârietură, care le-a indus anchetatorilor ipoteza că Andreea s-ar fi luptat până în ultimul moment pentru viața ei, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Între timp, familia Andreei își plânge copila, care a plecat mult prea devreme din această lume. Tânăra era singură la părinți și avea un viitor străluit în față. Andreea visa să aungă medic pentru a salva oamenii, dar viața i s-a terminat brusc.

A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura!, a declarat, cu lacrimi în ochi, bunica Andreei.

Citește și: Cine este, de fapt, asasinul Andreei, tânăra studentă găsită fără suflare într-un apartament din Timișoara? "Dacă chiar ăsta e adevărul sper să plătească pentru ce a făcut"

mirel dragomir andreea morega

Din gelozie, iubitul tinerei i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit: "A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura"

[Sursa foto: Facebook- Mirel Dragomir/ Andreea Morega]

Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Atât ne pare de rău. Mă copleşeşte durerea, a mărturisit copleșită de durere, mătușa Andreei.

Mirel Dragomir se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit informațiilor transmise de igj.ro, după ce a recunoscut că a ucis-o pe Andreea. Dacă este găsit vinovat, tânărul riscă ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si