Andreea Morega era studentă la Medicină în Timișoara și a fost ucisă cu sânge rece zilele trecute de un presupus "iubit" pe care părinții ei nu îl cunoșteau, Mirel Dragomir, student la Medicină și Teologie.

Crima s-a petrecut în apartamentul în care fata de 21 de ani din Padeș Gorj, stătea în chirie și care era închiriat chiar de la mama criminalului.

Citește și: "Parcă presimțea ceva când a plecat spre Timișoara”. Mărturisirea tulburătoare a unei vecine din satul Padeș, unde Andreea, studenta la Medicină, va fi dusă pe ultimul drum. Ce a făcut ultima dată când și-a văzut părinții?

Noi detalii din ancheta crimei de la Timișoara: a premeditat Mirel Dragomir totul? 

Criminaliști au descoperit mai multe indicii care lasă de înțeles că fapta lui Mirel Dragomir ar fi fost premeditată.

În referatul procurorilor pentru trimiterea în arest preventiv, se precizează că studentul la Teologie ar fi folosit mănuși de latex. Au fost găsite la fața locului și două lame de cuțit, dintre care una ascunsă după o ușă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Morega, ucisă cu sânge rece

Andreea Morega, ucisă cu sânge rece

[Sursa foto: Facebook]

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș care au făcut cercetarea la fața locului au descoperit, într-un rucsac abandonat în grabă, lângă o cutie cu dezinfectant, două cuțite, unul cu lama de 13 centimetri și unul mai mic, lung de 9 centimetri, două perechi de mănuși din latex pline de sânge și un șervețel murdar de sânge, la rândul lui, conform Gandul.ro.

Aceste elemente îi fac pe criminaliști să pună sub semnul îndoieli versiunea prezentată de Mirel Dragomir, potrivit căreia crima a fost produsă într-un episod de furie cauzată de gelozie.

Ce a declarat Mirel Dragomir în fața criminaliștilor

Suspectul de crima din Timișoara spune că a declanșat atacul sălbatic în clipa în care Andreea l-a lovit peste mâna în care el avea un cuțit, iar în acel moment tânărul s-a tăiat singur cu cuțitul la față. 

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față.

Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a spus Mirel în timpul audierilor.

Noile probe din dosarul crimei pun sub semnul întrebării scenariul prezentat de suspect și sugerează că Mirel Dragomir ar fi premeditat gestul cumplit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ce a declarat Mirel Dragomir în fața criminaliștilor

Ce a declarat Mirel Dragomir în fața criminaliștilor

[Sursa foto: Facebook ]

Cuțitul s-a rupt în timpul crimei

Procurorii au consemnat în documentul citat că mânerul cuțitului mai scurt, care era din material plastic, era rupt. Audiat de anchetatori, Mirel Liviu Dragomir, care este principalul suspect, a recunoscut că mânerul s-a rupt în timp ce-și înjunghia victima în mod repetat, motiv pentru care l-a abandonat și a continuat s-o taie cu celălalt cuțit, care avea mânerul din lemn.

Imediat după crima comisă cu sânge rece, tânărul de 23 de ani şi-a abandonat iubita într-o baltă de sânge, conștient ca a ucis-o, a închis-o în dormitor, iar apoi a părăsit apartamentul fără pic de remușcare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si