Close sidebar
Close sidebar

Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale aproape 4 ani pentru o amendă rutieră! Vezi motivul incredibil pentru care antrenorul naţionalei U21 a pierdut procesul!

E clar că Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale pentru o amendă rutieră.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-a aflat că Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale pentru o amendă rutieră. Antrenorul naţionalei U21, care face istorie la EURO 2019, are bătăi de cap cu legea. Pe 18 noiembrie 2015, el a fost amendat de Poliţia Rutieră din Teleroman. Pe 3 decembrie 2015, Rădoi a cerut, la Judecătoria Sectorului 4, anularea procesului verbal de contravenţie. Pe 9 februarie 2016, judecătorii au declinat soluţionarea cauzei.( vezi ce avere colosală are Mirel Rădoi)

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, care l-a pus să îi care costumul până în România! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Povestea secretă de dragoste din fotbalul românesc! Ianis Hagi s-a despărţit de iubită, care s-a combinat cu un alt băiat! Cristina Lung îl alinta pe Ianis “ursuleţul meu”! FOTO

Citeste si: Mirel Radoi a spus in sfarsit adevarul! De ce nu a luat BAC-ul de aproape 18 ani!!!

Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale: “Declină competenţa în favoarea Judecătoriei Alexandria” 

“Declină competenţa în favoarea Judecătoriei Alexandria”, a fost hotărârea acestora. Pe 23 martie 2016, Rădoi a reluat procesul de anulare a amenzii la Judecătoria Alexandria, dar decizia din 20 aprilie 2016 i-a fost nefavorabilă: „Anulează cererea. Admite excepţia netimbrării cererii având ca obiect plângere contravenţională, excepţie invocată din oficiu de către instanţă. Anulează cererea ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare.

Cererea de apel se depune la Judecătoria Alexandria”.

Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale. A făcut apel cu întârziere

Nu mai e un secret că Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale pentru o amendă rutieră. Antrenorul a făcut apel pe 9 octombrie 2018, iar procesul s-a mutat la Tribunalul Teleorman. Pe 12 februarie 2019, Tribunalul a respins apelul lui Rădoi, pentru că a fost făcut prea târziu: „Respinge cererea de repunere în termenul de declarare apel. Respinge apelul declarat de apelantul petent RĂDOI MATEI MIREL împotriva sentinţei civile nr.1194/20.04.2016 pronunţată de Judecătoria Alexandria în contradictoriu cu intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI TELEORMAN, ca tardiv formulat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi 12 februarie 2019.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI