O adolescentă în vârstă de 15 ani, Ciulacu Mirela Florentina, a plecat de acasă, la școală, și nu s-a mai întors. Acum, părinții ei o caută disperați. Mama minorei este cea care a alertat autoritățile cu privire la dispariția fiicei sale.

Tânăra dispărută locuiește în comuna Izvoarele din satul Chiriacu, județul Giurgiu. Ea plecase la școală în dimineața zilei de 21.04.2023.

Citește și: Poliția portugheză redeschide cazul Madeleine McCann, fetița dispărută în anul 2007

„La data de 22.04.2023 politistii Sectiei de Politie nr. 4 Ghimpati, jud. Giurgiu, au fost sesizati direct de catre numita C. A. din com. Izvoarele, sat Chiriacu, jud. Giurgiu, cu privire la faptul ca fiica sa minora Ciulacu Mirela Florentina, in varsta de 15 ani, nu a mai revenit la domiciliu, dupa ce in dimineata zilei de 21.04.2023 a plecat la scoala, in mun. Giurgiu si trebuia sa revina la domiciliu tot la data de 21.04.2023, orele 15.30, dar nu a mai facut acest lucru”, se regăsește pe site-ul Poliției Române.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Anica a fost găsită fără suflare după ce a dispărut de acasă. Patru copii își plâng acum mama

Anica a fost găsită fără suflare după ce a dispărut de acasă

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de duminică, 21 mai 2023, atunci când Anica a fost găsită fără suflare la Spresiano, în provincia Treviso, Anica Panfile.

Românca în vârstă de 31 de ani dispăruse de acasă joi, 18 mai, la scurt timp după ce ieșise de la serviciu.

Descoperirea terifiantă a avut loc în jurul orei 11:00 dimineața, pe Via Barcador, atunci când un pescar a sunat la numărul unic de urgență și a semnalat că într-o curbă a râului Piave plutea pe apă un trup.

La scurt timp după sesizare, pompierii și carabinierii au intervenit la fața locului pentru recuperarea și identificarea trupului neînsuflețit.

Citește și: Susan a lăsat doar durere în urmă după ce a fost găsită fără suflare pe o insulă din Grecia. Bunicuța, mamă a trei fete, era dispărută de 3 săptămâni

Din nefericire pentru familia româncei, se pare ca era vorba despre Anica, care dispăruse de acasă în urmă cu aproape 4 zile.

Potrivit unor zvonuri neconfirmate încă de autoritățile italiene, trupul neînsuflețit al româncei ar prezenta mai multe urme ale violenței, ceea ce ar putea sugera o moarte atroce, notează jurnaliștii de la   Il Gazzettino.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si