Close sidebar
Close sidebar

Mirele de la cea mai mare nunta din istoria Romaniei este putred de bogat! Primarul care s-a insurat cu cantareata Ioana Pricop are terenuri de 9.000 de metri patrati si jumatate dintr-o padure de peste 13 hectare!

Cantareata Ioana Pricop si primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, au facut o nunta grandioasa.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea mai mare nunta din istoria Romaniei asa cum a fost numit evenimentul de presa, a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in comuna maramureseana Ulmeni, mirii fiind cantareata de muzica populara Ioana Pricop si primarul localitatii, Lucian Morar.  Pentru ca Ulmeniul are 7 sate in componenta sa, primarul a dorit ca toti locuitorii sa se bucure de nunta, astfel ca au avut loc sapte petreceri in paralel, la fiecare camin cultural, in total fiiind aproximativ 7.000 de invitati! 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„A fost visul sotului meu care a tinut sa fie in mijlocul cetatenilor si eu am zis sa-i indeplinesc visul. O sa mergem in toate cele sapte locatii in care ne asteptam invitatii. O sa avem grija de toti invitatii nostri, ca ei sa se simta bine. Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru ca ne dorim sa starnim curiozitatea tuturor celor din jur”, a declarat mireasa, inainte de nunta. 

Ioana Pricop s-a maritat cu unul dintre cei mai instariti oameni din zona.

Conform ultimei sale declaratii de avere, primarul Lucian Morar detine trei terenuri intravilane, cu o suprafata totala de 9.000 de metri patrati, si jumatate dintr-o padure de 13,3 hectare. Morar mai are o casa de locuit, cu o suprafata de 180 de metri patrati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI