Cei doi tineri insuratei au organizat o nunta de pomina. Dar in timp ce ei se ocupau de tocmit lautarii si stabilirea meniului, procurorii DIICOT organizau si ei o actiune de amploare.

Aflasera ca intreaga grupare va veni in tara pentru ceremonia celor doi lideri, asa ca au stabilit sa-i salte pe toti ca din oala. Miresica a ajuns in fata procurorilor machiata si coafata exact cum a stat in fata altarului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Anchetatorii spun ca cei doi insuratei sunt  liderii unei ample grupari de proxeneti.

Anchetatorii spun ca reteaua infractionala era extrem de bine organizata. Aici, la Sannicolau Mare, in acest bloc din centrul orasului locuiesc principalii suspecti: doi soti care se ocupau de segmentul Irlanda.

Membrii acestei retele ademeneau fete din familii sarace. Se prefaceau ca sunt indragostiti de ele si le promiteau o viata de lux. Cand ajungeau insa in tari precum Anglia sau Germania, tinerele erau obligate sa se prostitueze.

Pentru a le castiga increderea si a le face sa colaboreze, membrii gruparii cumparau diverse bunuri pe numele tinerelor exploatate, insa acestea nu ajungeau niciodata in posesia victimelor. La fel se intampla si cu incasarile. La perchezitii, anchetatorii au gasit mari sume de bani, dar si aparatura electronica. In total, 46 de persoane sunt audiate in acest dosar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si