Close sidebar
Close sidebar

Mirele si mireasa, saltati de procurorii DIICOT imediat dupa nunta. Acestia racolau fete pe care le duceau la prostitutie in strainatate

Mirele si mireasa, saltati de procurorii DIICOT imediat dupa nunta. Asupra tinerilor insuratei planeaza banuieli grave. Oamenii legii ii acuza ca, alaturi de ceilalti complici, racolau fete pe care le obligau sa se prostitueze in strainatate.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi tineri insuratei au organizat o nunta de pomina. Dar in timp ce ei se ocupau de tocmit lautarii si stabilirea meniului, procurorii DIICOT organizau si ei o actiune de amploare.

Aflasera ca intreaga grupare va veni in tara pentru ceremonia celor doi lideri, asa ca au stabilit sa-i salte pe toti ca din oala. Miresica a ajuns in fata procurorilor machiata si coafata exact cum a stat in fata altarului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anchetatorii spun ca cei doi insuratei sunt  liderii unei ample grupari de proxeneti.

Anchetatorii spun ca reteaua infractionala era extrem de bine organizata. Aici, la Sannicolau Mare, in acest bloc din centrul orasului locuiesc principalii suspecti: doi soti care se ocupau de segmentul Irlanda.

Membrii acestei retele ademeneau fete din familii sarace. Se prefaceau ca sunt indragostiti de ele si le promiteau o viata de lux.

Cand ajungeau insa in tari precum Anglia sau Germania, tinerele erau obligate sa se prostitueze.

Pentru a le castiga increderea si a le face sa colaboreze, membrii gruparii cumparau diverse bunuri pe numele tinerelor exploatate, insa acestea nu ajungeau niciodata in posesia victimelor. La fel se intampla si cu incasarile. La perchezitii, anchetatorii au gasit mari sume de bani, dar si aparatura electronica.

In total, 46 de persoane sunt audiate in acest dosar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI