Close sidebar
Close sidebar

Mişcare-surpriză a Gabrielei Firea în procesul cu Denise Rifai! Ce a cerut Primarul General judecătorilor? E vorba de bani

Gabriela Firea a făcut prima mişcare în procesul pe car i l-a intantat moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea TV.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai, moderatoare la Realitatea TV, la sfârşitul anului trecut iar acum a făcut şi prima mutare. Primarul General al Capitalei a solicitat recalcularea taxei de timbru, cerere respinsă de magistraţii Tribunalului Bucureşti. În mod obişnuit, o astfel de cerere se face în cadrul proceselor civile atunci când reclamantul solicită o sumă mai mare de bani, ceea ce înseamnă automat o taxă judiciară de timbru mai mare. În cazul de faţă însă, nu se cunoaşte valoarea ”despăgubirilor” reclamate de Firea. De asemenea, Denise Rifai ne-a declarat cu câteva săptămâni în urmă că nu cunoaşte nici motivul pentru care Gabriela Firea a acţionat-o în instanţă, însă a sfătuit-o pe aceasta să se mai gândească.

Obiectul procesului este ”acţiune în răspundere delictuală”, iar acţiunea se încadrează într-o adevărată campanie pe care Gabriela Firea a demarat-o împotriva unor jurnalişti despre care consideră că ”au depăşit limita”.

Firea este, de asemenea, parte în procesul pe care Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, l-a lansat împotriva unei publicaţii de satiră, după un articol publicat după congresul PSD. Asta chiar dacă Gabriela Firea nu mai împărtăşeşte de ceva vreme ideile lui Liviu Dragnea.

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anul trecut, Gabriela Firea l-a dat în judecată şi pe bloggerul Cetin pentru ”informaţii denigratoare”, cerându-i acestuia despăgubiri de 100.000 euro.

În România, taxa judiciară de timbru în procesele civile variază de la 8% în cazul despăgubirilor solicitate de până la 500 lei şi 1% pentru despăgubiri de peste 250.000 lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI