Pompierii au intervenit pentru salvarea unui muncitor care săpa un șanț lângă un zid de beton. Acesta a căzut și a rămas blocat între malul de pământ. Incidentul s-a petrecut în curtea unui localnic din Bărdești.
”Voia să facă canalizare jur împrejur la un zid de beton, s-a lăsat și l-a prins între două plăci de beton.”, a spus un vecin.

Citește și: Un muncitor a fost surprins sub un mal de pământ la Iași

”I-o prins piciorul, acum vor să deie zidul.... ca să poată să-l scoată.”, mai adaugă acesta.

”S-a intervenit pentru extragerea membrului inferior al unui muncitor, Intervenția a fost foarte dificilă, zidul respectiv putea să se surpe peste victimă și peste personalul de intervenție.”, adaugă Alin Moldovan, ISU Mureș.

Citește și: Trafic restricționat pe Valea Oltului din cauza lucrărilor de toaletare a arborilor

Un muncitor a fost surprins sub un mal de pământ la Iași

O persoană a fost surprinsă de un mal de pământ, miercuri, în timp ce efectua lucrări în localitatea Heleşteni, judeţul Iaşi. Din primele informații, la fața locului intervin salvatorii de la  Secţia de Pompieri Pașcani  cu două autospeciale de intervenţie şi un echipaj de prim ajutor calificat. 

”Persoană surprinsă de o surpare de mal în timp ce se efectua lucrări, în localitatea Heleşteni”,  a

transmis, miercuri,  ISU Iaşi  . 

Citește și:  Și-a sugrumat soția după ce a venit mort de beat acasă și femeia i-a văzut mesajele obscene din telefon

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Colegii bărbatului au fost cei care au sunat la 112, iar pompierii intervin pentru salvarea acestuia.

Citește și: Liviu s-a stins din viață încercând să intre în casă pe geam. Familia este devastată de durere

Colegii bărbatului au fost cei care au sunat la 112, iar pompierii intervin pentru salvarea acestuia.

Liviu s-a stins din viață încercând să intre în casă pe geam. Familia este devastată de durere

Liviu Aurelian Morar Moldovan, un român în vârstă de 38 de ani, administrator al restaurantului Casa Baizan din orașul spaniol Gijon s-a stins din viață duminică, 5 martie 2023, după ce a căzut de la etajul al patrulea al clădirii în care locuia.

Potrivit jurnaliștilor de la   El Espanol, românul în vârstă de 38 de ani a încercat să intre în casă pe fereastră. Restaurantul unde lucra este situat pe Carrer Corrida din Gijon, o zonă pietonală, cu circuație densă.

Citește și: Capcanele rutiere sunt la tot pasul! O linie discontinuă a fost trasată pe un șanț din Vaslui: „Se răstoarnă omul din cauza marcajului făcut în bătaie de joc”

Colegii și rudele lui Liviu sunt devastați de cele întâmplate.

Totul a avut loc în jurul orei 2:00 dimineața, atunci când Liviu a plecat de la serviciu către casă.

Pe drum a constatat că și-a uitat cheile. Așa a decis românul să intre în casă prin fereastra lăsată deschisă la locuința sa situată la etajul patru al unui imobil.

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si