Close sidebar
Close sidebar

Misiune contracronometru pentru pompierii dintr-o localitate din Vrancea. Au fost chemati să salveze un manz din albia unui parau.

Epuizat si speriat, bietul manz abia rasufla! E pana la piept ingropat intr-o mlastina din care opt barbati trudesc sa-l scoata!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi e panica in jur, animalul sta cuminte. Un pompier il tine de bot, in timp ce alti doi muncesc sa-i elibereze picioarele din namol!

Lopetile li se rup insa precum paiele!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cum a ajuns bietul animal in mlastina de nepatruns? Vina e a stapanului: a manat iapa care era inhamata la caruta prea aproape de malul parului, caruta s-a scufundat, iar mama manzului a murit in chinuri groaznice. Aceeasi soarta ar fi putut avea si puiul daca pompierii nu cereau ajutorul primariei!

Dupa aproape patru ore de incercari, calutul a fost salvat!

Pe mal l-a asteptat un veterinar. Dupa ce acesta i-a facut o perfuzie, animalul a plecat acasa, teafar si nevatamat!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI