Duminică, în jurul orei 19:30, polițiștii de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut în râul Dâmboviţa

Cum s-a petrecut evenimentul?

Este vorba despre o femeie de 66 de ani, care a fost scoasă din apă. Un echipaj al ambulanţei i-a acordat primul ajutor, ea fiind transporată la spital.

Femeia se afla în zonă, însă i s-a făcut rău și a căzut în apă.

„Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au acţionat imediat pentru salvarea persoanei în cauză şi au extras din apă o femeie, în vârstă de 66 de ani.

De asemenea, un echipaj al ambulanţei i-a acordat primul ajutor, aceasta fiind transportată, ulterior, la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.

Citește și: Trupul unui tânăr de 24 de ani a fost găsit pe malul Lacului Razelm din Tulcea. Adolescentul de 16 ani, de negăsit

Tânăr de 19 ani, găsit fără suflare în apele râului Bega

Miercuri dimineața, în jurul orei 04:00 pompierii de la ISU Timiș au fost chemați în zona Parcului Copiilor, unde o persoană ar fi dispărut în râul Bega.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu două autospeciale și un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din județele Arad și Hunedoara", au transmis reprezentanţii Isu Timiş.

Trupul unui tânăr de 19 ani a fost scos din apele râului Bega. Trupul acestuia se afla în apropiere de Pasarela Îndrăgostiţilor de la Parcul Copiilor. 

Din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva, în ciuda manevrelor de resuscitare. Acesta era din Republica Moldova și era student la Timișoara, potrivit polițiștilor. El își sărbătorise marți ziua de naștere. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Au început și cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a avut loc incidentul nefericit.

Este posibil ca adolescentul să fi fost în stare de ebrietate și să fi căzut accidental în Bega, informează Opinia Timișoarei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si