Soc imens pentru Tiffany Ritter (25 de ani), Miss Univers la culturism. Logodnicul ei, Leonard van der Mond, care era marea dragoste a lui Tiffany, a murit.

Citește și: Un român aflat la cules de sparanghel în Germania fost călcat de un coleg cu combina, după ce ațipise pe câmp

Potrivit publicației Bild, tânărul de 25 de ani a fost găsit mort în mașină lângă lacul Bodensee.

Tiffany Ritter și logodnicul ei

Tiffany Ritter și logodnicul ei și-au cumpărat hainele de nuntă

[Sursa foto: Bild.de]

Nunta a fost inițial amânată din cauza gripei

La începutul lunii martie, nunta planificată a tinerei „Miss Univers” în culturism Tiffany Ritter și logodnicul ei Leonard van der Mond fusese amânată deoarece sportiva era grav bolnavă de gripă.

Citește și: Calvarul prin care trece un copil de 12 ani după un accident la fotbal. Mama lui este disperată: „M-a implorat să-i tai piciorul"

Dar acum tânăra sportivă a primit vestea cumplită că nu se va căsători niciodată cu iubitul ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Culturistul a fost găsit mort în mașina sa lângă Lacul Bodensee pe data de 9 martie, potrivit „Bild”.

Rudele spun că Van der Mond dispăruse cu câteva ore înainte. Circumstanțele morții sale sunt încă neclare, se spune.

Familia vrea să facă autopsia corpului sportivului. Pentru logodnica sa Tiffany Ritter, pierderea bruscă a fost un dezastru, spun apropiații cuplului.

Citește și: „Mereu vei fi prințesa lui tati”. Lacrimi și durere în sufletele unor părinți, după ce fiica lor de 15 ani a fost călcată de un autobuz

Tiffany, care obișnuia să mănânce doi pui pe zi înainte de competiții pentru a fi puternică, acum este foarte slabă. Ea refuxă să mai mănânce după pierderea celui pe care îl alinta Ursul.

Miss Univers, complet disperată

Cuplul s-a întâlnit la sală abia în decembrie 2021. Amândoi erau culturiști de succes si s-au antrenat din greu pentru a avea succes.

La doar câteva săptămâni după ce s-au îndrăgostit, Ritter și van der Mond s-au mutat împreună și apoi a urmat cererea în căsătorie- în sala de antrenament, desigur.

Nunta ar trebui să le pecetluiască dragostea celor doi: „Am fost atât de încântată”, a spus mireasa după ce petrecerea a căzut din cauza bolii ei.

Ea și Leonard ei și-au cumpărat împreună rochia de mireasă roz și costumul lui gri, iar programarea la registratură era stabilită.

Nunta cu „ursul” ei a fost doar amânată, a asigurat Tiffany Ritter pentru ziarul „Bild” pe 8 martie 2023. O zi mai târziu, Leonard van der Mond a murit. 

Tiffany Ritter, împreună cu logodnicul său - o poveste tragică de iubire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si