Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Mister cu privire la forma de cancer pe care o are Regele Charles al III-lea. Cine preia tronul britanic

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer, a anunţat luni Palatul Buckingham într-un comunicat de presă, fără să se precizeze ce tip de cancer are și în ce stadiu al bolii se află.

Sorin Negru,

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer

[Sursa foto: Buckingham Palace]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Regele Charles al III-lea nu suferă de cancer de prostată, cum a crezut toată lumea inițial, cel puțin așa susțin surse de la Palatul Buckingham. 

Citește și: Regele Charles all III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Regele Charles are o "formă de cancer" descoperită în timpul operaţiei de prostată la care a fost supus în urmă cu aproximativ zece zile şi a început un tratament fără să prevadă încetarea activităţilor sale.

Palatul Buckingham a transmis oficial: "În cursul recentei intervenţii în spital la care a fost supus regele pentru o hipertrofie benignă de prostată, s-a constatat o problemă distinctă" şi "teste ulterioare

au identificat o formă de cancer".

Mister cu privire la boala Regelui Charles al III-lea

Regele Charles al Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, îşi va amâna sarcinile publice în timp ce urmează un tratament, a precizat ulterior Palatul Buckingham.

Charles spune că este "pe deplin pozitiv" în ceea ce priveşte tratamentul său şi aşteaptă cu nerăbdare să revină pe deplin la îndatoririle publice cât mai curând posibil.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Casa regală britanică a păstrat secretul cu privire la ce tip de cancer are Regele Charles și în ce stadiu al bolii se află. 

"Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente programate, în cursul cărora a fost sfătuit de medici să-şi amâne sarcinile publice", a menţionat palatul.

"Pe tot parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de afaceri de stat şi documente oficiale, ca de obicei", notează sursa citată.

Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer. Cine preia tronul Marii Britanii

Linia de succesiune britanică precizează clar cine va moșteni tronul și va deveni regele sau regina Marii Britanii după retragerea sau moartea Regelui Charles al III-lea.

Regina Elisabeta a II-a, care a murit pe 8 septembrie 2022, a domnit asupra Regatului Unit timp de 70 de ani. 

După moartea reginei, primul ei născut, Charles, a urcat pe tron și a devenit suveranul britanic.

Următorul în linia de succesiune este primul său născut, William, Prințul de Wales, după care urmează primul născut al lui William, Prințul George.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prințul William, duce de Wales, alături de fiul său George, următorii doi la succesiunea tronului britanic

[Sursa foto: Buckingham Palace]

Reacții de îngrijorare după anunțul privind boala Regelui Charles

Prinţul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles, a vorbit cu acesta despre diagnosticul de cancer şi se va deplasa în Marea Britanie în zilele următoare pentru a-l vedea pe tatăl său, a declarat o sursă apropiată prinţului.

Harry locuieşte acum în California împreună cu soţia sa Meghan şi cei doi copii ai lor, după ce cuplul a renunţat la atribuţiile regale în 2020.

Preşedintele american Joe Biden a declarat luni că este "îngrijorat" de regele Charles al III-lea şi că îl va contacta telefonic, indicând, într-o scurtă declaraţie de presă, că tocmai a aflat despre diagnosticul de cancer al suveranului britanic, potrivit CNN.

Fostul preşedinte Donald Trump, favorit la învestitura republicană, a declarat pe reţeaua sa de socializare Truth Social că regele este "un om minunat". "Ne rugăm pentru o însănătoşire rapidă şi completă", a scris fostul preşedinte american.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI