Poliția Capitalei anunțase marți, 8 noiembrie, că face verificări după ce un polițist a pierdut un încărcător cu 15 gloanțe, fapt constatat la ieșirea acestuia din schimb, odată cu predarea armamentului din dotare.

Citește și: Poliția în alertă, după ce un poliţist a pierdut un încărcător cu 15 gloanţe

Polițiștii din București au stabilit ulterior ce s-a întâmplat cu încărcătorul pierdut, dar nu l-au găsit încă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, acesta a fost găsit de un grup de trei persoane, care l-au luat şi ulterior l-au aruncat în coşul de gunoi al unui magazin. Cei trei au fost depistaţi şi duşi la audieri.

Cum s-a produs incidentul din Capitală

Incidentul s-a produs luni, 7 noiembrie, pierderea încărcătorului cu 15 gloanţe fiind constatată de către poliţist la ieşirea din schimb.

 

Potrivit informațiilor Kanal D, scenele s-au petrecut lângă shaormeria Dristor Kebab din zona Dristor, iar trei tineri au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani și sunt din comuna Piteasca județul Ilfov.

Citește și: Caz șocant într-un aeroport! Un bărbat a vrut să urce în avion cu arma îndesată într-un pui crud

Unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, a văzut când i-a căzut încărcătorul polițistului, l-a luat, i l-a dat altui tânăr de aceeași vârstă și apoi au intrat în shaormerie.

Acolo tinerii ar fi aruncat încărcătorul într un coș de gunoi. Ei le-au declarat ulterior polițiștilor că nu l-au predat de frică.

Ce a transmis Poliția Capitalei 

Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a transmis joi că polițiștii Secției 12 au demarat, de la acel moment, cercetări "sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor", sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O femeie a furat sute de euro de la un bancomat din Sibiu. Poliția face apel la populație pentru prinderea ei

În urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul serii de luni, în urma unei intervenții, care a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi ridicat încărcătorul căzut.

Misterul continuă: la ce groapă de gunoi a ajuns încărcătorul cu cele 15 gloanțe?

Ulterior, cei trei au părăsit zona și au intrat într-o societate comercială de alimentație publică, unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi.

"Cele 3 persoane au fost conduse la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul. În continuare sunt efectuate demersuri, împreună cu reprezentanții firme de salubritate, în vederea identificării încărcătorului și a muniției aferente", mai transmite Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si