Toate cele 6 femei aveau legături cu Oregon, au fost găsite în zone împădurite sau izolate și toate aveau sub 40 de ani, potrivit poliției, scrie The Sun.

Nu se știe deocamdată dacă există vreo legătură între moartea și dispariția femeilor. Ele au fost găsite între 19 februarie și 7 mai. Cazurile sunt investigate acum de Biroul de Poliție din Portland și de birourile șerifilor din comitatele Multnomah, Polk, Clark și Clackamas.

Două femei au fost găsite moarte în aceeași zi

Două dintre cadavre au fost găsite în aceeași zi, iar alte două au fost găsite la mai puțin de cinci kilometri unul de celălalt în sud-estul Portlandului. Primul cadavru a fost descoperit pe 19 februarie, când polițiștii din Portland au răspuns la un raport privind rămășițele umane găsite într-o zonă împădurită din Pleasant Valley.

Citește și: Două femei, înjunghiate mortal de un bărbat, într-un mall din Hong Kong

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Două dintre cadavre au fost găsite în aceeași zi, iar alte două au fost găsite la mai puțin de cinci kilometri unul de celălalt în sud-estul Portlandului.

Două dintre cadavre au fost găsite în aceeași zi, iar alte două au fost găsite la mai puțin de cinci kilometri unul de celălalt în sud-estul Portlandului.

[Sursa foto: The Sun]

Victima era Kristin Smith, în vârstă de 22 de ani, care fusese dată dispărută pe 22 decembrie. Un medic legist a confirmat că rămășițele sunt ale lui Smith pe 25 mai, însă cauza morții acesteia nu a fost stabilită, iar ancheta privind modul în care a murit este în curs de desfășurare.

Poliția și pompierii au găsit cea de-a doua victimă, JoAnna Speaks, în vârstă de 32 de ani, moartă în interiorul unui hambar din Clark County pe 8 aprilie.
Hambarul era situat pe o proprietate abandonată din Ridgefield, Washington, la aproximativ 22 de mile nord de Portland. Potrivit medicului legist al comitatului, Speaks a murit în urma unui traumatism cu un corp contondent la nivelul capului și gâtului. Moartea ei este investigată ca fiind o crimă.

Polițiștii nu au descoperit prea multe detalii despre cazul lui Perry

Câteva zile mai târziu, pe 24 aprilie, cadavrul lui Charity Lynn Perry, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperit într-un canal de scurgere în comitatul Multnomah. Biroul șerifului a declarat că moartea ei a fost considerată suspectă. Puține detalii despre acest caz au ieșit la iveală, deoarece ancheta este în curs de desfășurare, dar biroul șerifului a declarat că Perry era văzută frecvent în centrul orașului Portland, în apropiere de Washington Center și de o fostă piață de fentanil în aer liber. Locul a fost evacuat de polițiști după ce 11 persoane au luat o supradoză într-o noapte în zonă, inclusiv trei persoane care au murit, potrivit Oregon Live.

Cadavrul lui Perry a fost descoperit la mai puțin de cinci kilometri de locul în care polițiștii au găsit primele rămășițe din seria de morți misterioase.

Cadavrul lui Perry a fost descoperit la mai puțin de cinci kilometri de locul în care polițiștii au găsit primele rămășițe din seria de morți misterioase.

[Sursa foto: The Sun]


O a doua femeie, care nu a fost încă identificată, a fost găsită moartă în aceeași zi cu Perry. Cadavrul ei a fost descoperit la mai puțin de cinci kilometri de locul în care polițiștii au găsit primele rămășițe din seria de morți misterioase. Biroul medicului legist din comitatul Multnomah cere ajutor pentru identificarea femeii, despre care se crede că este de origine nativă americană sau nativă din Alaska și că are între 25 și 40 de ani.
Femeia avea părul negru, de lungime medie, înălțimea de peste un metru și jumătate, cântărea 135 de kilograme și avea două cicatrici mari în partea inferioară a piciorului stâng.

De asemenea, avea două tatuaje vizibile, o notă muzicală neagră cu litera V pe partea stângă a pieptului și un Buddha pe partea superioară dreaptă a spatelui. În momentul în care a fost descoperită, femeia purta inele și brățări, o cămașă verde cu mânecă lungă, o jachetă cu fermoar alb-negru, blugi și ghete albe.

Citește și: Opt tineri, colegi într-un call center, au fost dați dispăruți. Autoritățile au găsit mai mulți saci cu resturi umane într-o prăpastie

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cea de-a cincea victimă, Bridget Leann Ramsey Webster, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită cu puțin timp înainte de ora 14.30, pe 30 aprilie, pe Harmony Road, în Polk County. Oficialii investighează moartea ei ca fiind suspectă.

Ultimul cadavru găsit este cel al lui Ashley Real, în vârstă de 22 de ani, care a dispărut pe 27 martie, după ce a fost văzută ultima dată la ieșirea dintr-un restaurant fast-food din Portland. Un pescar a sunat la 911 pe 7 mai după ce a văzut rămășițele ei într-o zonă foarte împădurită din Eagle Creek. Real a fost identificată pe 31 mai, iar moartea ei este investigată ca fiind suspectă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si