Close sidebar
Close sidebar

Mister medical: Doi frați paralizează după apusul soarelui

Doi frați de 9 și 13 ani au ajuns cunsocuți în întreaga lume din cauza unei situații medicale nemaiîntlnite. Supranumiți "copiii soarelui" sunt plini de energie dimineața, dar la apusul soarelui paralizează.

Catalina Popa,

Mister medical: Doi frați paralizează după apusul soarelui

DISTRIBUIE
acest articol

Odată cu lăsarea serii, copiii intră într-o stare vegetativă și nu sunt capabili să se miște sau să vorbească. Cercetătorii din cadrul unui institut din Pakistan încearcă să rezolve misterul.
Frații sunt internați la Institutul de Științe Medicale din Pakistan unde vor sta până la sfârșitul tuturor testelor.
Copiii sunt născuți din Mian Kundi, un sat aflat lână Quetta. Tatăl lor credea că cei doi sunt dependenți de razele soarelui, dar după ce i-a închis într-o cameră întunedactă în timpul zilei și atunci s-a putut constata că nu este adevărat, lucru care nu a făcut decât să adâncească misterul.

Citeste si: Fiul lui Emi Pian s-a rugat la moaștele Sfântului Nectarie! Gabriel i-a cerut sfântului care a făcut minuni să îi protejeze familia!

Citeste si: Tratament controversat împotriva coronavirusului bazat pe anticorpi de la cai injectați cu SARS-Cov-2

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mister medical: Doi frați paralizează după apusul soarelui

Directorul adjunct al Institutului dr, Javed Akram declară că s-au făcut mai multe teste și că acest caz este o adevărată provocare.

În momentul de față sunt făcute aproximativ 300 de analize și se așteaptă și rezultatul unor teste genetice care să explice cum de doar cei doi băieți din familie au această problemă.

Câțiva specialiști au fost trimiși în satul natal al copiilor pentru a evalua mediul în care trăiesc aceștia.
Cei doi frați nu vor ajunge acasă prea curând: "Nu îi vom externa până nu vom avea mai multe informații despre boală și până nu vom avea un tratament complet pentru ei", a spus dr.

Akram.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI