Close sidebar
Close sidebar

Misterele averii lui Victor Stanculescu! A lasat un testament? Cine il mosteneste pe fostul general

Moartea fostului general Victor Stanculescu mareste misterul privind adevarurile nespuse despre Revolutia din '89, dar si despre averea ramasa in urma sa.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In ultimele doua zile, mai multe persoane au sustinut ca Victor Stanculescu ar fi inregistrat noua casete cu marturisiri despre Revolutia din '89. Acestea se afla undeva ascunse in strainatate, dispozitiile date de Stanculescu fiind ca ele sa fie date publicitatii doar dupa moartea lui. Ieri, la Crematoriul din Vitan, dupa incinerare, chiar si fostul avocat al lui Stanculescu a declarat ca stie despre casete, dar nu a vrut sa dezvaluie cine e persoana care le detine.

Victor Stanculescu a fost incinerat ieri

Povestea de viata a lui Stanculescu este una fabuloasa. El este cel care i-a urcat pe sotii Ceausescu in elicopter si apoi a participat la procesul acestora. Daca in decembrie '89 era ministru al Apararii, imediat dupa Revolutie a ajuns ministru al Economiei. Apoi, s-a retras in privat. A infiintat o banca –Robank si a lucrat ca si consilier pentru unul dintre cele mai importante concerne din lume- Balli Trading Ltd.

Prin '93, “Evenimentul zilei” scria ca Victor Atanasie Stanculescu este cel mai bogat roman.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

In 1997, Stanculescu este, insa, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru  omor deosebit de grav in cazul Revolutiei de la Timisoara. Intre timp, fostul general s-a tot judecat, a fost eliberat si reincarcerat. Intr-un final, in 2014, Stanculescu a fost eliberat conditionat pentru buna purtare si avand in vedere starea lui de sanatate precara.

Unii spun ca procesele si banii dati pe avocati l-ar fi saracit, altii spun ca Stanculescu nu a fost niciodata bogat.

Si totusi, Ziarul Ring scrie ca in cartea sa, Stanculescu marturiseste la un moment dat despre cum a vandut un cadou primit dintr-o tara araba, un pumnal batut in aur si diamante, cu un miliard de lei vechi.
Elena P, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani

Averea lui, daca exista, se va imparti, spun cunoscutii, cel mai probabil intre cei doi copii ai lui: o fata de 62 de ani din singurul sau mariaj legal si un baiat pe care Stanculescu l-ar fi avut dintr-o relatie extraconjugala.

Ziarul Ring scrie insa si de Elena P, femeia care i-a fost alaturi generalului in ultima parte a vietii, dar care nu a vrut sa iasa public pana acum. Ea a fost prezenta ieri la ceremonia de la Crematoriu si apoi la cimitirul Sf Vineri, acolo unde a fost dusa urna cu cenusa.

Tot ce se stie despre ultima perioada din viata lui Stanculescu este ca, inainte de a ajunge la azilul unde a si murit, locuia intr-un apartament in Dorobanti, circula cu metroul si era vazut, destul de des, la pacanele, unul din viciile sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI