Doua luni au trecut de cand s-a realizat ancheta in gospodariile oamenilor. Doua luni in care nu numai ca nu s-a ajuns la nicio concluzie, ba chiar atacurile ciudatei creaturi au continuat.

„Nici nu se stie ce este! Oamenii spun in toate felurile; unii spun ca a fost un circ aici si a ramas la circ, altii spunca cineva de la valeni a crescut niste animale si le-a dat drumul....

ceva, un animal mare trebuie sa fie, ca rupe si nu mananca!”, a declarat un localnic.

In lipsa unor raspunsuri clare, bietii sateni isi dau cu presupusul. Ba mai mult cativa barbati sustin ca au dat nas ,in nas cu fiara misterioasa

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Pentru ca nimeni nu le spune nimic, oamenii au inca mari semne de intrebare in legatura cu misterioasa creatura

Autoritatile locale se declara neputincioase in fata pericolului ce ameninta localitatea. Dupa numeroase sesizari la prefectura, ba chiar si la asociatia vanatorilor, nimeni nu le-a intins nicio mana de ajutor.

„Nu s-a descoperit nimic, stim doar ca nu mai sunt acolo si nu s-au mai raportat incidente.

11.58 Poate se identifica ce fel de animal e, cui apartine! au trecut 2 luni in care nimeni nu stie nimic!”, a declarat primarul comunei Dumbrava Rosie, Nicolae Catana.

Pe langa despagubirile ce nu li s-au mai acordat, oamenii inca asteapta ca cineva sa-si ia inima-n dinti si sa inceapa vantoarea acestor fiare. Insa cei specializati sa faca acest lucru sutin ca este imposibil, din cauza faptului ca banuiesc ca vagauna salbaticiunilor ar fi chiar in sat, iar intr-un astfel de loc nu au voie sa traga cu pustile.

Cu alte cuvinte...fiecare asteapta ca altcineva sa faca ceva! Iar pana cand vor stabili autoritatile ce masuri sa ia, teroarea oamenilor continua.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si