Fotografia care arata starea aeronavei dupa aterizare a fost dezvaluita de site-ul The Avation Herald, care a precizat ca echipa a primit o avertizare privind presiunea cauciucurilor chiar inainte de decolare. Chiar si asa,  pilotul a continuat cursa. Trei ore mai tarziu, aeronava a aterizat in sigranta la Londra.

"Este un caz ciudat. Nu am mai vazut asa ceva inainte", a declarat purtatorul de cuvant al Autoritatii Civile de Zbor, potrivit CNN.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Un expert de la Societatea Aeronautica a explicat ca e posibil ca forma patrata a cauciucului sa fie cauzata de modul in care greutatea este distribuita in avion. "Dupa cum vedeti, roata nu a fost afectata, tocmai pentru ca e facuta in asa fel sa sustina o asemenea greutate. Este acelasi lucru ca atunci cand strangi o jucarie din guma cu o intensitate diferita", a adaugat acesta.

Totodata, purtatorul de cuvant al companiei British Airways a confirmat ca zborul nu a pus viata niciunui pasager in pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si