Close sidebar
Close sidebar

Misterul celor două mămici care au dispărut împreună când au mers să-și ia copiii. Criminaliștii au făcut o descoperire șocantă

Dispariția misterioasă a două mămici de 27 de ani, respectiv 39 de ani, a pus pe jar poliția din Kansas. Criminaliștii au făcut o descoperire șocantă la peste două săptămâni de la momentul în care s-a dat alarma și au deschis un dosar de dublă răpire și crimă.

Sorin Negru,

Veronica Butler, în vârstă de 27 de ani, alături de soția pastorului din localitate, dispariții misterioase

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două cadavre au fost recuperate în operațiunea de căutare a mamelor din Kansas care au dispărut fără urmă la sfârșitul lunii martie, potrivit Daily Mail.

Cine sunt cele două mămici dispărute

Veronica Butler, în vârstă de 27 de ani, și Jilian Kelley, 39 de ani, călătoreau împreună pentru a lua copiii lui Butler, de 6 și 8 ani, pe 30 martie.

Citește și: Alertă dispariție! Tânără din Sălaj, dată dispărută de mai multe zile. Persoanele care o văd sunt rugate să sune la 112

Cele două femei au dispărut la aproximativ 5 km față de locul unde erau așteptate să-i ia pe copii.

Circumstanțele dispariției sunt foarte ciudate: Butler trecea printr-un război surd privind divorțul și custodia copiilor, iar Kelley, soția unui pastor, era una dintre supraveghetorii femeii pentru vizitele ei cu copiii.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Ziua fatidică de 30 martie era tocmai ziua de naștere a fiicei lui Butler, în vârstă de șase ani, și era programată o petrecere cu copii și adulți. Serbarea nu a mai avut loc niciodată.

Arestări după descoperirea a două cadavre

Două cadavre au fost recuperate în legătură cu dispariția celor două mame din Kansas, văzute ultima oară acum două săptămâni, în timp ce patru persoane au fost acuzate de răpire și crimă.

Patru persoane au fost arestate după un raid uriaș al SWAT în Oklahoma privind posibila răpire și crimă.

Oficialii au găsit două cadavre în comitatul Texas din Oklahoma în legătură cu dispariția femeilor, potrivit News Nation.

În prezent, autoritățile transportă cele două cadavre la un medic legist pentru a identifica și stabili cauza morții, arată sursa citată.

Arestări după descoperirea a două cadavre

[Sursa foto: Daily Mail]

Cine sunt suspecții în cazul de răpire și crimă

Printre cele patru persoane arestate se numără Tifany Adams (foto mai sus), de 54 de ani, bunica copiilor și iubitul bunicii, Tad Cullum, de 43 de ani, potrivit NewsNation.

Ceilalți doi indivizi arestați, Cole și Cora Twombly, în vârstă de 44 de ani, sunt prieteni cu Adams pe Facebook și ar fi participat la dubla crimă din Oklahoma.

Soția pastorului a murit fără a avea legătură directă cu scandalul privind custodia copiilor celeilalte mămici

[Sursa foto: Daily Mail]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI