Mihaela, mama Andreei, tânăra mamă din Călineşti ucisă prin înjunghiere, este răpusă de durere. Acum, femeia a rămas să crească cei doi nepoţi şi are un gol imens în suflet. Pe Facebook, aceasta a făcut public faptul că presupusul criminal al fiicei sale, fostul ei soţ, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Alături de această informaţie, Mihaela a postat şi un mesaj cutremurător, care te va sensibiliza până la lacrimi.

„Îngerul lui mama drag, Dumnezeu mi-a ascultat rugăminţile, mamă şi l-au arestat pe criminal pentru 30 de zile. Acum o să am grijă să-ţi cresc copilaşii, mamă...Să mai iasă de acolo când vei ieşi tu iubita lui mama de unde eşti. Te iubeşte mama mult de tot” a scris mama Andreei, pe Facebook.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Crima a fost descoperită luni, când mama Andreei a mers speriată la tânără acasă deoarece aceasta nu răspundea la telefon. Acolo a găsit-o pe tânăra mamă într-o baltă de sânge, fără suflare. Principalul suspect a fost soţul cu care se afla în divorţ, însă mama Andreei a declarat că fiica ei primea ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare din partea unui individ necunoscut. Victima fusese şi la poliţie pentru a depune plângere. 

 

Sursa: Spynews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si