Close sidebar
Close sidebar

Misterul crimei din Argeş, aproape de final! Suspectul principal a fost arestat preventiv

Andreea, tânăra mamă de 30 de ani din Călineşti, Argeş a fost ucisă prin înjunghiere de către fostul soţ, care a fost primul pe lista posibililor criminali. Astăzi, mama victimei a postat un mesaj extrem de dureros pe Facebook.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihaela, mama Andreei, tânăra mamă din Călineşti ucisă prin înjunghiere, este răpusă de durere. Acum, femeia a rămas să crească cei doi nepoţi şi are un gol imens în suflet. Pe Facebook, aceasta a făcut public faptul că presupusul criminal al fiicei sale, fostul ei soţ, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Alături de această informaţie, Mihaela a postat şi un mesaj cutremurător, care te va sensibiliza până la lacrimi.

„Îngerul lui mama drag, Dumnezeu mi-a ascultat rugăminţile, mamă şi l-au arestat pe criminal pentru 30 de zile. Acum o să am grijă să-ţi cresc copilaşii, mamă...Să mai iasă de acolo când vei ieşi tu iubita lui mama de unde eşti. Te iubeşte mama mult de tot” a scris mama Andreei, pe Facebook.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Crima a fost descoperită luni, când mama Andreei a mers speriată la tânără acasă deoarece aceasta nu răspundea la telefon. Acolo a găsit-o pe tânăra mamă într-o baltă de sânge, fără suflare. Principalul suspect a fost soţul cu care se afla în divorţ, însă mama Andreei a declarat că fiica ei primea ameninţări cu moartea pe reţelele de socializare din partea unui individ necunoscut.

Victima fusese şi la poliţie pentru a depune plângere. 

 

Sursa: Spynews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI