Close sidebar
Close sidebar

Misterul în jurul execuţiei Mariei. românca împuşcată în faţa casei în Spania, se adânceşte. Poliţiştii au mai multe piste

E un mister total în jurul execuţiei Mariei, românca împuşcată în faţa casei, în Spania. Tânăra care în decembrie ar fi împlinit 29 de ani a fost împuşcată de doi bărbaţi mascaţi, care s-au făcut imediat nevăzuţi şi pe care poliţia nu a reuşit să îi prindă.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai mult, autorităţile spaniole spun că nu exclud nicio pistă, dar deocamdată nu au niciun fel de detaliu care să le conducă spre asasini. Delegatul Guvernului Spaniei în  Aragon, Carmen Sanchez, a declarat că nici o ipoteză nu este abandonată în Movera, o periferie a Zaragozei.

"Nu excludem niciun motiv care ar fi putut duce la această crimă. Se pare că a fost o singură împuşcătură, nu e foarte clar dacă a fost un singur asasin sau doi şi dacă alte persoane au ajutat." , a spus oficialul iberic.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Poliţia a audiat mai mulţi vecini ai româncei, de asemene ape sora acesteia, Sorina, care era în maşină, şi încearcă acum să găsească o maşină roşie sau vişinie. Cu ea e posibil să fi plecat criminalii.

Vecinii Mariei, care locuia împreună cu tatăl şi sora ei, spun că s-au auzit două focuri de armă, iar sora acesteia le-a spus agenţilor că bărbaţii care au executat-o pe tânăra din Sibiu purtau cagule.

Ea şi Sorina se întorceau de la cumpărături, au parcat în faţa casei, iar când Maria a coborât doi bărbaţi s-au apropiat şi au mpuşcat-o.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI