Cu zambetul pe buze si cu privirea inainte, asa a aparut astazi Nicoleta Buirencu in fata magistratilor, care au obligat-o sa se prezinte la instanta. Un singur lucru da de gol trauma prin care a trecut in urma cu doi ani, umarul stang care are si acum cicatricile provocate de foc.

Nimic n-a spus supravietuitoarea incendiului in fata rudelor fetelor decedate.

Nici macar un salut.

„Probabil are ceva de ascuns. In momentul in care ai ceva de ascuns fugi, in momentul in care nu ascunzi nimic, spui domnule tot ce stii!”, a declarat Mariana Vasiliteanu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Imediat ce a ajuns in fata judecatoarei, Nicoleta Buirencu a povestit cum s-a intamplat totul, in sambata neagra. Era in vestiar, la etaj, cu cele trei fete: Nicoleta Vasiliteanu, Mihaela Tuca si Nicoleta Cengher.

"S-a stins becul deodata iar in cateva secunde am simtit ceva incins. Doar am apucat sa ne intrebam de ce s-a intrerupt curentul. A inceput o lupta, scapa cine poate!", a declarat Nicoleta in sala de judecata.

"Am tipat dupa ajutor, am simtit ca nu mai pot, am cazut si am spus ca o sa mor aici. Nu stiu cine m-a scos, nu stiu cum am scapat", poveste ea.

„In prima declaratie spune ca a fost salvata, in a doua ca a cazut, in a treia ca a cazut pe scari cu picioarele hexagonale”, a declarat Mariana Vasiliteanu

Nu e de mirare ca Nicoleta se pierde in decalaratii. A trecut si trece, in continuare, printr-o trauma uriasa.  "Plamanii functionau, dupa incendiu, la capacitatea de 35%. Acum functioneaza la 65%. Periodic, merg sa fac tratamente speciale pentru curatarea cailor respiratorii, corzile mele vocale au fost arse si s-au ingrosat."

Nicoleta a raspuns tuturor intrebarilor din sala de judecata, mai putin la una singura, rostita cu disperare in glas:

„In momentul in care deschizi usa, o lasi deschisa sa iasa si celelalte fete, ca erati colege, nu?”, spus Mariana Vasluianu.

Data urmatorului termen in proces urmeaza sa fie stabilita.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si