Vasile Turcu a lasat familiei un bilet de adio prin care isi explica gestul extrem. Omul de afaceri nu era recunoscut ca avand un psihic prea fragil, insa avea, se pare, probleme financiare. Chiar si asa, actul lui Turcu i-a socat pe toti prietenii sai, iar dupa ce acesta a murit s-a vehiculat chiar si varianta ca acesta ar fi fost ucis sau impins catre sinucidere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un alt detaliu care incurca si mai mult lucrurile in cazul mortii lui Turcu este ca omul de afaceri nu a parut sa-si premediteze fapta. Cu doar doua saptamani inainte sa se spanzure, Vasile Turcu a mers la Judecatoria Sectorului 1 si a depus o cerere de anulare a unei contraventii rutiere. Turcu era recunoscut ca un mare iubitor de masini de lux – conducea un  Bentley de 300.000 euro – insa nu era un sofer extraordinar, el fiind implicat de cateva ori in accidente minore. Oricum, bizar este faptul ca Vasile Turcu parea sa se gandeasca la viitorul sau „rutier”, deci nu lua in calcul, la momentul respectiv, ca isi va pune capat zilelor.


Specialistii sustin ca un act suicidal este, de cele mai multe ori, rezultatul unei depresii sau a unei stari de agitatie dusa la paroxism.
Foarte rare sunt cazurile in care o persoana isi pune capat zilelor ca urmare a unei stari de moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si