Close sidebar
Close sidebar

Misterul preotului exorcist de la Tanacu. Dupa moartea maicutei Irina, a disparut si nimeni nu il mai gaseste

Condamnat la sapte ani de inchisoare si eliberat conditionat in 2011, Daniel Corogeanu, exorcistul de la Tanacu, a ”intrat in pamant”. De mai bine de doi ani nu a mai fost vazut de localnici, iar la manastirea la care a slujit nu si-a mai facut aparitia.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum 12 ani, Irina Cornici, o tanara de 23 de ani care dorea sa devina maicuta, a murit dupa ce Corogeanu i-a aplicat un ritual de exorcizare, iar cazul a socat o tara intreaga. Corogeanu a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, iar dupa ce a fost eliberat conditionat in 2011, s-a retras in localitatea Portari, situata la 10 km de manastirea Tanacu.

Localnicii povesteau ca fostul calugar iesea doar noaptea si ca fugea atunci cand vedea picior de om. Tatal lui Corogeanu spunea in urma cu ceva timp ca acesta suferea de depresie si ca este foarte retras. Ceva insa s-a intamplat, iar exorcistul de la Tanacu nu a mai fost vazut in ultimul timp.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Citeste continuarea pe Cancan.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI