Viața s-a sfârșit tragic pentru Mișu, un tânăr de 24 de ani. Din cauza vitezei, Mișu a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi a ricoșat între doi pomi, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Impactul i-a fost fatal tânărului, care, cu puțin timp înainte de a muri, le scrisese prietenilor pentru a se întâlni la un grătar.

Viteza l-a ucis pe Mișu, un tânăr de 24 de ani

Mișu avea 24 de ani și era din comuna Cujmir. În timp ce conducea pe DN 56 A, chiar în localitatea Roşiori, comuna Vânători, tânărul și-a pierdut viața, iar cauza este viteza.

Citește și: Caz ireal într-un spital din Iași. Doi pacienți au fost jefuiți în timp ce se aflau în sala de operație

Potrivit primelor informații, Mișu a acroșat un alt autoturism care avea intenția de a intra într-o parcare. Din cauza vitezei, tânărul ar fi pierdut controlul volanului, ar fi intrat într-un cap de pod, apoi ar fi ricoșat între doi pomi. Impactul puternic l-a ucis pe loc pe Mișu.

Celălalt șofer implicat în accident a supraviețuit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

"E praf maşina făcută" a declarat șoferul care a supraviețuit.

Localnicii au alertat de urgență autoritățile. Din păcate, eforturile echipajului medical de a-l salva pe Mișu au fost în zadar. Aceștia au fost nevoiți să constate decesul tânărului de 24 de ani.

Citește și: Cine este Roberta, polițista de 21 de ani ucisă de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă. Tânăra era din Gorj și urmase Școala de Agenți de Poliție din Câmpina

A murit într-un accident teribil, după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod

[Sursa foto: Capturi Observator.ro]

O prietenă de-a lui Mișu a povestit că acesta circula cu viteza. Se pare că înainte de tragedie, tânărul le scrisese prietenilor să meargă la Dunăre, pentru a face un grătar.

"Era cel mai bun prieten al nostru şi ne-a spus că este la masă şi la 7 trebuia sa mergem la Dunăre să facem gratar. Şi după am primit mesaj pe grupul nostru că Mişu a făcut accident. El avea viteza",  a declarat o prietenă de-a lui Mișu.

Autoritățile au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si