Potrivit comunicatului anchetatorilor, în ziua de 28 septembrie 2016, cu ocazia efectuării unui consult de specialitate, medicul Noveanu ar fi solicitat unui pacient suma de 1.000 de lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală la mâna dreaptă. Jumătate din sumă a fost primită de medic pe 3 octombrie.
Procurorii au dispus plasarea lui Dan Noveanu sub control judiciar, pentru 30 de zile, printre obligaţiile impuse numărându-se şi interdicţia de a-şi exercita profesia.
Dosarul a fost constituit ca urmare a unui apel la linia TelVerde DGA 0800.806.806, anunta Digi24.

Potrivit comunicatului anchetatorilor, în ziua de 28 septembrie 2016, cu ocazia efectuării unui consult de specialitate, medicul Noveanu ar fi solicitat unui pacient suma de 1.000 de lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală la mâna dreaptă.

Jumătate din sumă a fost primită de medic pe 3 octombrie. Procurorii au dispus plasarea lui Dan Noveanu sub control judiciar, pentru 30 de zile, printre obligaţiile impuse numărându-se şi interdicţia de a-şi exercita profesia. Dosarul a fost constituit ca urmare a unui apel la linia TelVerde DGA 0800.806.806, anunta Digi24.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si