Mitchel Musso, actorul care l-a interpretat pe Oliver Oken în serialul Hannah Montana, a fost arestat în Texas weekendul trecut.

Tânărul de 32 de ani a fost reținut sâmbătă, pe 26 august, în urma unui apel care anunța că cineva a luat o pungă de chipsuri dintr-un magazin, a desfăcut-o și a mâncat fără să plătească.

Mitchel Musso, arestat după ce a furat o pungă de chipsuri

Oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au arestat pe hoțul de chipsuri. Era vorba despre fostul actor din Hannah Montana, potrivit UNILAD.

Bărbatul a fost acuzat că a luat punga cu chipsuri și le-a mâncat fără să plătească. La acel moment, tânărul ar fi fost în stare de ebrietate. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

El ar fi devenit agresiv verbal. Acum, Poliția consideră că el trebuie să plătească pentru faptele comise.

Tânărul a petrecut o noapte în închisoare și a fost eliberat în după-amiaza zilei de 27 august, după ce a plătit o cauțiune în valoare de 1.000 de dolari.

Mitchel Musso a mai avut probleme cu Poliția în trecut

O „verificare de rutină” a scos la iveală faptul că pe numele bărbatului mai există niște mandate de arestare.

Actorul mai are în „portofoliul” său acuzații pentru înmatricularea expirată a mașinii pe care o conduce și pentru că nu a arătat permisul de conducere la solicitarea polițiștilor. În plus, el a încălcat promisiunea că se va prezenta la secția de Poliție.

În anul 2011, Mitchel Musso a mai fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si