Membri si simpatizanti ai PSD veniti dim majoritatea localitatilor judetului, dar si din judetul invecinat, Arges, au fost prezenti la manifestatie, organizatorii sustinand ca in total au participat 12.000 de persoane. Evenimentul de la Targoviste este al doilea organizat pentru sustinerea Guvernului Grindeanu. Sambata trecuta, o manifestatie similara, la care au participat aproximatoiv 6.000 de persoane, a avut loc la Pitesti, in judetul Arges.

Conform organizatorilor, peste 12.000

de persoane au manifestat pentru sustinerea guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu, organizat sambata dimineata, la Targoviste, de PSD Dambovita s-a incheiat fara incidente, dupa aproximativ doua ore si jumatate. Membri si simpatizanti ai PSD veniti din majoritatea localitatilor judetului, dar si din judetul invecinat, Arges, au fost prezenti la manifestatie, organizatorii sustinand ca in total au participat 12.000 de persoane.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La randul lor, membrii PSD din teritoriu au adus la manifestatie pancarte pe care scria numele organizatiei locale din care fac parte cu mesajul: ”Sustine Guvernul”.

Presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, le-a transmis o scrisoare participantilor la mitingul proguvernamental de la Targoviste prin care le multumeste pentru solidaritatea aratata fata de guvernul Grindeanu. 

Conducerea Partidului Social Democrat – organizatia Dambovita- multumeste tuturor celor care au ales sa participe la mitingul desfasurat la Targoviste, pentru a-si manifesta sustinerea fata de  Guvernul Romaniei condus de Sorin Grindeanu si fata de presedintele PSD, domnul Liviu Dragnea.

Inca o data am dat dovada de responsabilitate, de incredere si de solidaritate, motiv pentru care PSD, prin guvernul legitim ales, trebuie si poate sa duca la bun sfarsit proiectul de guvernare pentru care atatia romani au votat si in care cred”, se arata in scrisoarea lui Adrian Tutuianu.

El considera ca participantii la manifestatia de la Targoviste au vrut sa-si exprima dorinta ca votul din 11 decembrie sa fie respectat, iar guverul rezultat in urma alegerilor sa guverneze in folosul romanilor.

Ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, fostul ministru de externe Titus Corlatean, in prezent senator, presedintele comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, au fost prezenti, alaturi de primari, consilieri locali si consilieri judeteni ai PSD la mitingul organizat de PSD Dambovita.
Liderii nationali ai partidului si cei mai importanti lideri locali s-au adresat multimii de pe o scena acoperita, amenajata in centrul municipiului Targoviste, iar mesajele lor au fost de sustinere pentru Guvern, dar si pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si