Familia o caută cu disperare pe Mitrița. Femeia în vârstă de 74 de ani a plecat de acasă, în mod voluntar. Cei care o văd sunt rugați8 să contacteze autoritățile.

Mitrița, căutată cu disperare de familie

Matei Mitrița a dispărut de acasă. Femeia în vârstă de 74 de ani a părăsit domiciliul din municipiul Galați, județul Galați, iar familia o caută neîncetat.

Mitrița are înălțimea de 1,65 m și o greutate de aproximativ 55 de kg. Când a fost văută ultima dată purta un capot lung, într-o culoare închisă.

Dacă o vedeți, sunteți rugați să apelați numărul de urgență 112.

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea Mariei Diana, tânăra ucisă de urs, la Bușteni. Va fi îngropată lângă bunicul ei. "Ne pare rău de ea"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ce au transmis autoritățile

"La data de 13 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei MATEI MITRIȚA, de 74 ani, din municipiul Galați, județul Galați.

Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, posibil în cursul aceleași zile, fără a reveni până în prezent.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, 55 de kilograme, păr grizonat.

La data plecării era îmbrăcată cu un capot lung, de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J.

Galați", au transmis autortitățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si