Close sidebar
Close sidebar

Mitrița este căutată de familie și autorități. Dacă o vedeți, sunați la 112

Mitrița, în vârstă de 74 de ani, este căutată cu disperare de familie și autortități. Dacă o vedeți, sunteți rugați să apelați la 112.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Familia o caută cu disperare pe Mitrița. Femeia în vârstă de 74 de ani a plecat de acasă, în mod voluntar. Cei care o văd sunt rugați8 să contacteze autoritățile.

Mitrița, căutată cu disperare de familie

Matei Mitrița a dispărut de acasă. Femeia în vârstă de 74 de ani a părăsit domiciliul din municipiul Galați, județul Galați, iar familia o caută neîncetat.

Mitrița are înălțimea de 1,65 m și o greutate de aproximativ 55 de kg. Când a fost văută ultima dată purta un capot lung, într-o culoare închisă.

Dacă o vedeți, sunteți rugați să apelați numărul de urgență 112.

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea Mariei Diana, tânăra ucisă de urs, la Bușteni. Va fi îngropată lângă bunicul ei. "Ne pare rău de ea"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Ce au transmis autoritățile

"La data de 13 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei MATEI MITRIȚA, de 74 ani, din municipiul Galați, județul

Galați.

Aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, posibil în cursul aceleași zile, fără a reveni până în prezent.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, 55 de kilograme, păr grizonat.

La data plecării era îmbrăcată cu un capot lung, de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J.

Galați", au transmis autortitățile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI