Echipa de design a producătorului Mitsubishi Motors a decis, recent, să îmbunătăţească semnificativ nivelul calităţii tuturor produselor care vor fi lansate şi care poartă această marcă. Schimbarea s-a făcut odată cu lansarea modelului Mitsubishi Eclipse Cross care descrie cel mai bine până acum conceptul de măiestrie japoneză reprezentativ pentru o adevărată Maison Japonaise de Qualité, cu o vechime de peste 100 de ani.    

Designul reprezintă principala noutate

Îmbunătăţirea designului modelului Mitsubishi Eclipse Cross este principala schimbare pe care o aduce echipa producătorului. Noua înfăţişare este de tip stimulativ, întrucât induce dintr-o singură privire dorinţa de a conduce, graţie formelor unghiulare sculptate şi a liniilor exterioare abrupte şi dinamice. Mitsubishi Eclipse Cross este fără îndoială un SUV, însă are eleganţa unui Coupé. Faţa care se distinge prin linii sportive, spatele cu lămpile high-tech şi aripile conice cu unghi adânc sculptat creează o maşină cu linii curajoase. Interiorul are, de asemenea, un design sportiv şi se distinge prin luneta înclinată şi materialele deosebite ale scaunelor.

Conectivitatea umană se situează la parametri foarte înalţi

În habitaclul unei maşini Mitsubishi Eclipse se regăsesc mai multe sisteme care vă pot ajuta să primiţi în timp real informaţiile care vă lărgesc orizonturile la volan. Este vorba despre sistemul Link Display Audio cu ajutorul căruia puteţi folosi harţi, puteţi reda muzică şi puteţi efectua apeluri cu comenzi vocale prin conectarea sparthphone-ului personal.

Touchpad Controller este un alt sistem care vă permite să folosiţi în mod intuitiv celălalt sistem Smartphone Link Display Audio cu ajutorul conceptului de interfaţă om-maşină, în timp ce afişajul Head Up transmite informaţii color de la vehicul deasupra instrumentelor, pentru o vizualizare mai uşoară.       

Controlul şi manevrabilitatea se apropie de perfecţiune

Mitsubishi Eclipse Cross asigură şoferului control total şi îl ajută să ajungă în siguranţă la destinaţie cu ajutorul unui sistemului integrat de control al dinamicii vehiculului- Super-All Wheel Control (S-AWC).

Acesta combină funcţia 4WD controlată electronic cu sistemul Active Yaw Control (AYC – controlul activ al giraţiei) brevetat de Mitsubishi Motors şi care se foloseşte de frânare pentru a distribui în mod optim cuplul pe roţile din stânga şi dreapta. Mitsubishi Eclipse Cross vă oferă posibilitatea să alegeţi unul dintre cele trei moduri de condus, respectiv Auto, Snow sau Gravel. De asemenea, manevrarea maşinii este stabilă, intuitivă şi previzibilă, graţie suspensiei bine acordate, direcţiei cu răspuns rapid şi rigidităţii extreme a caroseriei.  

Siguranţa este deplină pentru toţi pasagerii

La capitolul siguranţă, Mitsubishi Eclipse Cross se remarcă printr-o tehnologie avansată care vă permite să conduceţi cu mai multă încredere atât pe şosea cât şi în parcare, deopotrivă ziua şi noaptea. Mitsubishi Eclipse fabricat în 2018 asigură acest nivel superior de performanţă prin faptul că este prevăzut cu senzori inteligenţi care urmăresc mediul înconjurător şi vă avertizează cu privire la eventualele pericole, vă oferă asistenţă activă în timpul condusului şi protecţie pasivă continuă. Caroseria RISE absoarbe în mod eficient energia şi menţine o integritate ridicată în cazul unei coliziuni, iar nu mai puţin de 7 airbaguri plasate în faţă şi lateral, de tip cortină şi pentru genunchii şoferului oferă protecţie maximă în cazul unei coliziuni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Mitsubishi Eclipse Cross a fost denumit astfel de către producătorul său care consideră că modelul auto creează aceeaşi emoţie şi inspiraţie ca şi efectul denumit „inelul de diamant” care apare în timpul unei eclipse totale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si