Un angajat al rafinăriei Vega din Ploieşti a fost găsit mort, luni, în reziduurile petroliere adunate într-un batal aflat în incinta rafinăriei. Primele date din anchetă arată că moartea nu a fost violentă şi cadavrul nu prezenta leziuni traumatice, principala ipoteză fiind cea a unei sinucideri.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 5 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizați de către un angajat al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, într-un batal de reziduuri petroliere, din incinta unei rafinării din municipiu se află cadavrul

unei persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă Prahova au extras cadavrul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Vălenii de Munte”, informează, luni, Poliția Județeană Prahova.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că batalul în care a fost găsit trupul bărbatului este în administrarea rafinăriei Vega, iar bărbatul era angajat al rafinăriei.

Citește si: O mașină de gunoi a căzut într-o râpă, în Caraş-Severin. Un om a murit, strivit sub utilaj

Primele rezultate ale necropsiei arată că moartea nu a fost violentă şi nu există leziuni traumatice pe cadavru. Decesul a fost cauzat, conform medicilor legişti, de o insuficienţă cardio-respiratorie acută. În aceste condiții, principala ipoteză este cea a unei sinucideri.

Oficialii Rompetrol, companie care deține rafinăria Vega, au transmis că bărbatul lucra ca operator chimist, iar angajații au remarcat, sâmbătă, absenţa colegului lor şi au demarat căutările.

Citește si: Anastasia este copila de patru ani ucisă de femeia care circula fără permis de conducere

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trupul a fost găsit, potrivit acestora, într-un „spațiu care nu este destinat activității operaționale”.

Activitatea rafinăriei nu a fost afectată în urma incidentului.

Citește si: VIDEO- Tot mai mulți tineri devin șomeri. Aceștia spun că cerințele patronilor sunt exagerate

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, fac cercetări pentru infracțiuni de ucidere din culpă, reluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Citește si: Viorel, un jandarm din Bihor, a murit la o nuntă în timp ce dansa. Soția a sărit sfâșiată de durere: "Doamne, grea pedeapsă pe casa mea"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si