Moarte infioratoare pentru o angajata a primariei din Craiova. Femeia, care facea parte din personalul de curatenie, a cazut ieri de la 12 metri inaltime, chiar in interiorul primariei. Stergea geamurile, cand, cel mai probabil, s-a dezechilibrat, geamul s-a spart, iar ea a alunecat prin cupola interioara de sticla. Culmea este ca nu a primit niciun ehipament de protectie sau macar o scara pe care sa se urce.

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili daca au fost respectate conditiile de munca.

Femeia si alte trei colege, angajate ale serviciului de salubritate, au fost puse sa stearga ferestrele aflate la inaltime.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima s-a urcat pana la cea mai inalta fereastra, fara sa-si dea seama ca statea cu picioarele pe un tavan de sticla murdar si nu pe o fasie de tabla. Totul s-a intamplat intr-o secunda.

Ambulanta a intervenit imediat, dar a fost prea tarziu pentru femeia de 46 de ani. Familia angajatei este revoltata si crede ca superiorii femeii incearca sa musamalizeze nenorocirea.

Si politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.

Reprezentantii primariei Craiova au refuzat sa explice cum s-a putut intampla asa ceva chiar in sediul  institutiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si