Close sidebar
Close sidebar

Moarte cumplită pentru o angajată a Primăriei din Craiova! Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Moarte infioratoare pentru o angajata a primariei din Craiova. Femeia, care facea parte din personalul de curatenie, a cazut ieri de la 12 metri inaltime, chiar in interiorul primariei. Stergea geamurile, cand, cel mai probabil, s-a dezechilibrat, geamul s-a spart, iar ea a alunecat prin cupola interioara de sticla. Culmea este ca nu a primit niciun ehipament de protectie sau macar o scara pe care sa se urce. Autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili daca au fost respectate conditiile de munca.

Femeia si alte trei colege, angajate ale serviciului de salubritate, au fost puse sa stearga ferestrele aflate la inaltime.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Victima s-a urcat pana la cea mai inalta fereastra, fara sa-si dea seama ca statea cu picioarele pe un tavan de sticla murdar si nu pe o fasie de tabla. Totul s-a intamplat intr-o secunda.

Ambulanta a intervenit imediat, dar a fost prea tarziu pentru femeia de 46 de ani. Familia angajatei este revoltata si crede ca superiorii femeii incearca sa musamalizeze nenorocirea.

Si politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca. Reprezentantii primariei Craiova au refuzat sa explice cum s-a putut intampla asa ceva chiar in sediul  institutiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI