Close sidebar
Close sidebar

Moarte cumplita pentru o batrana de 92 de ani

O batrana in varsta de 92 de ani a avut parte de o moarte groaznica dupa ce femeia care trebuia sa aiba grija de ea i-a provocat rani cumplite care au dus la decesul batranei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Batrana de 92 de ani din SUA a fost descoperita intr-o balta de sange de catre fiul ei. Ingrijitoarea acesteia, o femeie in varsta de 55 de ani era pe podea, langa batrana, si avea sange la gura.

Femeia de 55 de ani a sfasiat-o cu dintii pe batrana, exact ca un animal. Muscaturile i-au provocat rani adanci care au dus la decesul victimei. Biata batrana fusese muscata de fata, de maini, de picioare, chiar si de sani.

Politistii ajunsi la fata locului au gasit-o pe ingrijitoare incoerenta, mirosind puternic a alcool.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anchetatorii nu au descoperit niciun semn de intrare fortata in locuinta, iar analizele de laborator au aratat ca sangele de la gura ingrijitoarei apartinea femeii de 92 de ani, care a decedat la cateva zile dupa ce a fost sfasiata de cea care trebuia sa aiba grija de ea.

Ingrijitoarea a fost arestata si urmeaza sa se stabileasca daca va fi sau nu acuzata de crima, scrie Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI