O femeie în vârstă de 50 de ani s-a stins din viață marți, într-o localitatea Gheorghe Doja din județul Ialomița, după ce a căzut într-o hazna. 

Ce au transmis autoritățile?

„Detaşamentul de pompieri Slobozia a intervenit pentru salvarea unui persoane, căzută într-o hazna, în localitatea Gheorghe Doja. La locul solicitării au fost alocate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

Sursa citată a transmis că în sprijinul echipajelor s-au alăturat și au acționat un echipaj SAJ Ialomița de tip C și elicopterul SMURD București: „ Victima, o persoană de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 50 de ani a fost extrasă din hazna, însă se afla în stop cardio-respirator ”.

Pompierii au precizat că resuscitarea victimei a avut loc imediat ce aceasta a fost scoasă din hazna dar din nefercire femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și: A murit actorul Dan Schlanger: ”A fost un minunat soţ şi tată a patru copii”

Gestul care i-a adus moartea unui bărbat din Vâlcea. I-a fost declarat decesul

Un bărbat a murit pe loc după ce a făcut un gest necugetat. Medicii care au ajuns la locul tragediei i-au declarat decesul.

Un bărbat s-a stins din viață, la 65 de ani, după ce a făcut un gest nesăbuit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El este din Zătreni, județul Vâlcea.

Citește și: Turist ucis de fulger pe insula grecească Rhodos. Ce greșeală fatală a făcut

El a vrut să urce într-un tractor aflat în mers, dar a căzut de pe scară și a murit. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În cele din urmă i-a fost declarat decesul.

A vrut să urce în tractorul aflat în mers și a murit

Potrivit autorităților, totul s-ar fi întâmplat în localitatea Zătreni, pe DJ 676.

Oamenii legii au stabili că un bărbat în vârstă de 65 de ani ar fi încercat să urce din mers într-un tractor, moment în care ar fi căzut de pe scara acestuia.

Echipajul medical ajuns la fața locului a declarat decesul bărbatului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Claudiu, un militar român, s-a stins din viață: „Să mă îngropați în uniformă militară!”

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Cel puțin nouă persoane, împușcate într-un atac armat pe o plajă populară din Florida


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si