Bărbatul era angajat al Universitatii de Știinte Agricole din Timisoara – stațiunea didactică Timișoara Ferma 3 Lugoj. El se afla la Ferma Pomicola Pohalma și tundea iarba printre pomii fructiferi cu ajutorul unui utilaj.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut după ce a lovit cu pumnul un poliţist care a intervenit pentru a aplana un scandal

Ceva s-a întâmplat și, la un moment dat, bărbatul a intrat în zona de acțiune a cardanului care transmite miscarea de la tractor la mașina de tăiat, transmite presa locală.

Tragedie în Timiș: a murit când tăia iarba printre pomii fructiferi

Utilajul i-a prins haina barbatului care ulterior a fost invartit de cardan pana s-au rupt hainele de pe el, potrivit Opinia Timisoarei.

Muncitorul a reusit sa se retraga la aproximativ 8 metri de locul in care a fost prins in utilaj, insa a fost gasit mort de catre seful fermei care a sunat imediat la numarul de urgente 112.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La fata locului s-au deplasat imediat politistii si procurorii care au inceput ancheta. La randu-i, ITM-ul face cercetari pentru a vedea daca au fost respectate regulile de protectia muncii.

Copil de trei ani, călcat cu tractorul chiar de tatăl său

Un copil din Suceava a fost omorât de un tractor. Incidentul s-a produs în curtea casei.

Bărbatul era convins că cel mic era în casă, dar acesta se juca în curte, nu a fost observat și a trecut cu tractorul peste el, fiind omorât pe loc.

O echipă operativă de la  Secția Rurală Vadu Moldovei  s-a deplasat la fața locului, unde anterior ajunsese un echipaj al Ambulanței.

Din păcate, tragedia era deja consumată.

Citeste si:  Sfârșit tragic pentru un bărbat din Dâmboviţa: Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat peste el

Accidentul nu se încadrează în categoria accidentelor rutiere, producându-se în curtea locuinței și nu pe un drum public. Totuși, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si