Starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid și a fost preluat de o Ambulanță pentru a fi adus în Capitală. Din nefericire, acesta a murit pe drum.

Trecutul scandalos al magistratului

Gabriel Apostol a fost președintele Secției Penale a Judecătoriei Pitești. El fusese suspendat din magistratură în luna mai 2014 după un incident pe Autostrada A1, când a lovit doi polițiști.

Citește și: Pachete cu părți de animale au fost trimise prin poștă la mai multe ambasade ucrainene

O lună mai târziu, după un scandal într-un magazin din oraș, fostul magistrat a accidentat voit un angajat, luându-l pe capotă, notează presa locală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Gabriel Apostol a fost găsit în stare gravă de familia sa, însă era conștient. Și-a injectat în vene un lichid de culoare galbenă, cu miros specific de benzină. Un echipaj medical l-a transportat pe bărbat la spital, însă starea sa s-a înrăutățit imediat, astfel că a fost intubat și transferat către București, însă a murit pe drum.

Citește și: De ce s-a sinucis Gabriel Apostol?! Un apropiat știe de ce și-a injectat benzină în vene

Era cu șanse minime. Din câte mi-a relatat colega care l-a stabilizat în UPU, pentru a putea fi transferat la Spitalul Floreasca, pacientul era decompensat din toate punctele de vedere. Poate că singura lui șansă era să ajungă la Centrul de toxicologie din București ”, a declarat Marius Pascu, medic-șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Argeș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, informează Jurnalul de Argeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si