Potrivit mamei lui Charlie, cei doi au trăit împreună, au murit împreună și au fost înmormântați împreună, după cum și-au dorit. 

Doi tineri au fost găsiți spânzurați, sprijinindu-se unul pe celălalt, în pădure

În urma autopsiei s-a descoperit faptul că cei doi au murit prin asfixie și că aveau urme de cocaină și canabis în organism. 

Citește și: Rapper-ul Moș Martin- plângere penală pentru agresiune

Charlie avea probleme mintale încă de la vârsta de 12 ani, iar Zaiga a fost diagnosticată cu anorexie și boala Asperger. 

Citește și: Un bărbat din Brașov a amenințat cu moartea o angajată, dar și pe colegii acesteia. Individul a fost reținut

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi și-au făcut o inimă-simbol în pădure, pe care au scris cu spray cuvintele „spre eternitate” și „4 Ever”. 

Trupul unui bărbat neidentificat a fost găsit pe marginea unui pârâu

Polițiștii piteşteni au deschis o anchetă după ce, miercuri după-amiază, trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit pe marginea unui pârâu. Poliţiştii nu au identificat deocamdată persoana, fiind vorba despre un bărbat a cărui vârstă este estimată la peste 65 de ani.

Citește și: O tânără de 22 de ani s-a mutilat singură cu ciocanul și a mințit că a fost traficată. A primit 8 ani de închisoare pentru "delir"

Trupul neînsufleţit a fost descoperit miercuri, în jurul orei 15:00, pe malul pârâului Bascovele care traversează municipiul Piteşti.

Ce spun oamenii legii

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti şi un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei.

Până la acest moment, bărbatul nu este identificat, iar la faţa locului se deplasează grupa operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti, care va prelua cercetările”, transmite Poliţia Judeţeană Argeş.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul unui român care i-a înscenat moartea soției pentru a ascunde crima. Incredibil ce l-a dat de gol

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că, în urma primelor examinări, pare a fi cadavrul unui bărbat cu vârsta de peste 56 de ani. Trupul neînsufleţit nu are urme vizibile şi majore de violenţă, însă prezintă câteva echimoze.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Tânăra de 16 ani, care fusese văzută ultima dată la Țibucani, a fost găsită

Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identităţii bărbatului, dar şi a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si