Conform informațiilor de pe kw.be, martori locali au declarat că în casa românului au avut loc certuri serioase, iar o femeie a fost auzită „strigând sălbatic pe stradă”. Trupul neînsuflețit al bărbatului de origine română a fost descoperit duminică dimineață în casa în care a avut loc cearta. Cauza exactă a decesului este momentan neclară, dar se crede că românul ar fi murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Citește și: Disperarea unei mame! O româncă a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce și-a răpit copiii de la tatăl belgian

Oamenii legii și Parchetul, care se află în prezent la fața locului, efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul, a transmis primarul Francesco Vanderjeugd.

Edilul localității a vorbit despre moartea învăluită în mister a românului

„Într-adevăr, a fost chemată aseară o patrulă, au descoperit persoana decedată în circumstanțe suspecte. Două persoane au fost arestate. Laboratorul efectuează acum o investigație privind urmele și a fost numit un medic în drept. Mai mult, revine parchetului să stabilească cauza morții, care este în prezent un deces suspect”,  a declarat edilul, citat de jurnaliștii locali.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Femeia care a murit de 3 ori spune că l-a întâlnit pe Iisus și pe părinții săi în lumea de dincolo

Conform vrt.be, oficial, singurul locuitor al casei era românul decedat. Cu toate acestea, vecinii susțin că alte persoane "vizitau apartamentul în mod regulat".

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în chilia unei mănăstiri. S-ar fi aflat acolo de mai bine de o săptămână


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si