Close sidebar
Close sidebar

Moarte misterioasă cu câteva zile înainte de Crăciun! Jenica a fost găsită spânzurată în propria casă! Ce s-a întâmplat!

Jenica Tabacu, în vârstă de 50 de ani, directorul Muzeului "Iulia Haşdeu" din Câmpina a fost găsită moartă în casă. Poliţia face cercetări la faţa locului.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse apropiate de anchetă au precizat că Jenica Tabacu a fost găsită spânzurată în locuinţa sa din Câmpina, iar o rudă apropiată a făcut descoperirea macabră, scrie Mediafax.

Nu se ştie deocamdată care a fost motivul pentru care a decis să recurgă la acest gest. Cine a fost Jenica Tabacu Din 1995 şi până în 1998, Jenica Tabacu a fost muzeograf la instituţia de cultură pe care avea să o conducă de la finalul anilor 1990 şi până în prezent.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aproape toată cariera, Jenica Tabacu s-a axat pe studiul operei şi al vieţii savantului Bogdan Petriceicu Haşdeu, dar nu a ignorat nici activitatea culturală a fiicei acestuia, Iulia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI