Potrivit autorităților, bărbatului i s-ar fi făcut rău în timp ce mergea pe bicicletă, iar apoi s-a prăbușit la pământ.

„Astăzi, 22 aprilie, ora 11.58, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în comuna Dumitreşti, pe DN 2N, o persoană a căzut de pe bicicletă Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul ”, a transmis ISU Vrancea.

Citește și: Noi detalii în cazul atacatorului cu maceta de la o shaormerie din Capitală. Bărbatul a fost identificat

Bărbatul făcea parte dintr-un grup de nouă biciclişti, care au plecat din judeţul Buzău.

Un copil de cinci ani a murit, după ce i s-a făcut rău la școală. Profesorii au crezut că se preface, neacordându-i primul ajutor

După ce i s-a făcut rău în timpul pauzei de la școală, un copil în vârstă de cinci ani s-a prăbușit la pământ. Profesorii nu i-au acordat primul ajutor deoarece au crezut că se preface.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În luna aprilie a anului 2022, Romeo Pierre Louis se afla la școală, alături de colegii cu care se juca.

Brusc,  acesta s-a prăbușit la pământ. Profesorii copilului credeau că doar se preface, așadar nu i-au acordat primul ajutor timp de opt minute.

Atunci când l-au verificat, au realizat faptul că nu mai respiră. O asistentă a încercat resuscitarea acestuia, folosind compresii toracice și un defribilator, dar nu au avut succes.

Citește și: VIDEO Doi morţi şi 10 răniţi într-un incendiu izbucnit la un restaurant din Madrid. Focul ar fi pornit de la flambarea unui fel de mâncare

Colegii copilului le-ar fi spus educatorilor că băiatul nu se simte bine, însă au fost ignorați de către aceștia. 

„Când au observat că Romeo nu se prefăcea mort și avea nevoie de îngrijiri medicale urgențe, era deja prea târziu, iar viața băiatului nu a mai putut fi salvată”, se prezintă în datele din proces.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si