După incident, copilul a fost transferat la un spital din oraşul Girona, din apropiere, însă a murit la scurt timp din cauza rănilor, potrivit canalului local 324.

Mai multe persoane rănite

Alte aproximativ 50 de persoane au fost rănite, având vânătăi şi fracturi osoase din cauza furtunii de 10 minute care a lovit regiunea Girona din Catalonia, marţi seara.

Furtuna a distrus tot în calea ei: acoperişuri, cablurile de alimentare şi a spart geamurile clădirilor. Cel mai grav însă, este că a luat viața unui copil. 

Citeste si: Interpreta superhitului Jerusalema și-a prelungit vizita în România! Nomcebo Zikode, ședere de cinci stele într-un resort exclusivist din Deltă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Una dintre pietrele de grindină avea 10 cm în diametru, potrivit serviciului meteorologic al Cataloniei.

Aceasta este cea mai violentă furtună din regiune din 2002.

O „tragedie”

Grindina a căzut doar 10 minute, dar au fost 10 minute de teroare”, a declarat consilierul Carme Vall la radioul local, potrivit agenţiei de ştiri AFP.

Preşedintele Cataloniei, Pere Aragones, a descris accidentul drept o ”tragedie”.

Citeste si: Femeie condamnată la 45 de ani de închisoare pentru postări în Social Media

Oficialii locali au emis din nou alerte meteorologice cu privire la furtuni violente, astfel că locuitorii trebuie să se aștepte la alte căderi periculoase de grindină. 

Potrivit recomandărilor serviciului meteorologic al Cataloniei, furtunile cu grindină pot apărea pe tot parcursul anului, dar sunt înregistrate cel mai frecvent între martie şi septembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si