Moarte subită pentru un bărbat în vârstă de 33 de ani! Acesta s-a prăbușit pe terenul de fotbal, chiar în timpul unui meci, iar colegii săi au rămas înmărmuriți.

Mort fotbal

Imagine reprezentativă pentru un teren de fotbal.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce spunea Navalnîi despre Donald Trump în ultimele scrisori trimise? Previziunile făcute din închisoare

Ce ar fi putut cauza moarte fotbalistului?

Paramedicii au încercat să-l readucă la viață pe bărbat, însă eforturile au fost în zadar, deoarece inima lui a încetat să bată pentru totdeauna.

Mitchell Joseph, în vârstă de 33 de ani, juca pentru St Joseph's FC în Liga de fotbal senior din Swansea. 

În mai 2017 acesta a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, însă Dr. Robin Martin, un fost cardiolog consultant la Spitalul Universitar Bristol, cu sediul la Bristol Heart Institute a spus că totul a decurs foarte bine, iar rezultatele operației valvei cardiace a domnului Joseph au fost "excelente", informează BBC.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Întrebat despre o "încurcătură", medicul a dorit să clarifice situația, spunând că o programare ratată cu siguranță nu a fost motivul pentru care Mitchell a avut parte de o moarte cruntă.

"Nu cred că acest lucru ar fi avut un efect semnificativ asupra rezultatului trist al lui Mitchell. Nu poți spune niciodată că esti 100% sigur în medicină, dar cred că este foarte puțin probabil”,

a declarat doctorul pentru sursa menționată mai sus. De asemenea, acesta a spus că bărbatul a făcut un lucru foarte bun că și-a reluat activitatea fizică. Joseph a fost dus la departamentul de urgență al spitalului Morriston înainte de a fi transferat la unitatea de terapie intensivă, unde a murit ulterior. 

Mort fotbal

Imagine reprezentativă pentru un teren de fotbal.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Incendiu puternic la o hală cu electrocasnice. Pompierii din Timiș au intervenit cu opt autospeciale pentru stingerea flăcărilor

Soția și mama bărbatului sunt în stare de șoc

Soția bărbatului, dar și ceilalți membrii ai familiei sunt îndurerați, mai ales că acesta urma să devină în curând tată.

”Mitchell a primit acordul medicilor iar acum a murit. Vrem să răspundem la întrebările fiicei sale: „De ce tatăl meu nu este aici?” S-a dus la un meci de fotbal cu colegii săi, fericit și sănătos, și nu a mai venit acasă”  a declarat mama lui Mitchell. Acum, o anchetă ar trebui să stabilească ce s-a întâmplat cu bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si