Polițiștii și pocurorii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza pentru care femeie și-a pierdut viața, după ce aceasta s-a prăbușit de la etajul unui imobil.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. El sunase o rudă ca să-i țină de urât

”La data 20 februarie 2023, în jurul orei 14.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 17 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi precipitat, de la un etaj

superior al unui imobil, din Sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. Se pare că victima ar fi căzut de la etajul 5, însă, deocamdată, nu sunt clare împrejurările în care a avut loc tragedia.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul femeii a fost transportat la INML pentru a se efectua necropsia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Autoritățile au intervenit de urgență după ce un om a căzut într-un siloz cu cereale

Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. El sunase o rudă ca să-i țină de urât

Un bărbat a ales să își încheie socotelile cu viața, însă nu oricum. El a și-a sunat ruda pentru a-i ține de urât, în timp ce se sinucide.

Pentru că voia să încheie socotelile cu viața, bărbatul a decis că cea mai bună soluție ar fi să își ia zilele. El a făcut gestul șocant marți seara, la el acasă. Ajutoarele au fost chemate imediat, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Citește și:  Procurorii au stabilit ce s-a întâmplat în cazul de la Caraș-Severin, unde o femeie a fost găsită decedată, iar concubinul spânzurat

„Vineri, 10 decembrie, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârs  ta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la  ISU Satu Mare, potrivit   Observator.   

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si