Echipajul de intervenție sosit la locul evenimentului a constatat că este vorba despre o persoană de sex masculin, de aproximativ 48 de ani, decedată, care plutea la suprafața apei, potrivit BZI.ro.

Citeste si: Un bucătar celebru a fost răpus de cancer. Liviu Chiorpec a murit

La fața locului au intervenit cei de la ISU Iași, cu o autospecială de intervenție de la secția de pompieri.

Tragedie la un bazin de irigație din Iași

Incidentul s-a produs la un bazin de irigație. Autoritățile au intervenit cu o autospecială de la Secția de Pompieri Pașcani.

"ISU Iași intervine în localitatea Ruginoasa din Iași, la un bazin de irigație de 2×2. Intervenim cu o autospecială de intervenție de la Secția de Pompieri Pașcani unde o persoană este posibil înecată", au transmis autoritățile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului au intervenit cei de la ISU Iași. Victima a fost identificată ulterior: un sătean care locuia la câteva case distanță de iaz

Cercetarea cauzei probabile de producere a evenimentului este de competența organelor de cercetare penală ale poliției judiciare.

Bărbatul a fost identificat de localnici

După ce a fost scos de militari din apă, bărbatul a fost identificat. Este vorba despre un sătean în vârstă de 49 de ani care locuia la câteva case distanță de locul tragediei.

Vecinii îl știau plecat de circa o săptămână la o stână și, din acest motiv, nimeni nu l-a dat dispărut.

Citeste si: Tragedie în Constanța. Un copil de trei ani a decedat după ce a fost mușcat de patrupedul familiei

Presa ieșeană spune că bărbatul era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice. El nu era căsătorit și locuia cu fratele său.

Trupul neînsuflețit al localnicului a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași pentru necropsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si