La doar 35 de ani, o tânără din Ilfov și-a găsit sfârșitul într-o cameră de hotel din centrul Piteștiului. Trupul fără suflare a fost descoperit vineri dimineață de către angajații care au alertat imediat autoritățile.

Pe lângă polițiști, la fața locului a venit și un echipaj medical, însă nu a mai putut face nimic pentru tânără.

Citește și: Supărat că i s-a spus să meargă la muncă, un bărbat de 52 de ani și-a înjunghiat de mai multe ori mama. Nu s-a oprit decât atunci când o vecină a intrat în casă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

femeie ucisa, moarte suspecta, tragedie, ancheta

„În ziua de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești  au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în camera unei unități de cazare din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din județul Ilfov”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeș.

Ce au descoperit anchetatorii pe trupul victimei 

Pe trupul femeii care lucra la o firmă din Pitești nu au fost descoperite urme de violență, detaliu ce poate ajuta semnificativ ancheta. Oamenii legii fac cercetări în acest caz, dar așteaptă ca trupul neînsuflețit să fie expertizat de Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru a aflat cu certitudine cauza decesului.

„Din primele verificări, nu au fost descoperite urme de violență, iar pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, mai precizează poliţiştii argeşeni.

Citește și: Tragedie la Galați! O femeie a fost găsită fără suflare, având un cuțit înfipt în piept

femeie ucisa, moarte suspecta, tragedie, ancheta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si