Moartea unui bătrân din Satu Mare a pus pe jar localnicii! Aceștia sunt terifiați de cele întâmplate, și se gândesc la ce este mai rău.

Bătrânul de 90 de ani  era parţial dezbrăcat şi avea o rană în zona capului, așadar oamenii legii au crezut că este vorba despre o crimă. Oamenii s-au gândit pe loc că cineva l-a omorât pe bărbat, având în vedere că mulți necunoscuți merg în zona lor.

”Deci în comuna asta a noastră este dezastru, pentru că nu suntem uniţi. Aici la noi în sat, aduc mulţi, multe persoane care le aduc străine să stea la noi”, a spus un localnic pentru Observator.

Bătrân mort Satu Mare

Localnicii din Satu Mare sunt terifiați, după ce un bătrân a murit.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Motivul halucinant pentru care Shara, olimpica din București a încetat din viață. Tânărul pe care l-a cunoscut pe internet este liber

Unii dintre ei spun că nu se tem, însă chiar și așa vestea a circulat rapid.

De ce a murit bătrânul?

Trupul bătrânului a fost dus la autopsie, pentru clarificarea situației. Astfel, s-a descoperit faptul că acesta suferea de multă vreme de demenţă, iar în noaptea tragediei a avut parte de un nou episod.

Atunci el s-ar fi rănit singur și ar fi alunecat pe gheață, moment care i-a fost fatal, deoarece a dat cu capul de o piatră. În cele din urmă, corpul lui a înghețat.

Bătrân mort Satu Mare

Bătrânul din Satu Mare a murit înghețat.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Inima bebelușului care s-a înecat cu o bucată de măr a încetat să mai bată. Grădinița unde a avut loc tragedia nu avea autorizație

O bătrână a murit intoxicată într-un bloc din Galați

În jurul orei 03:00 dimineața a avut loc un incendiu puternic în Galați. În urma acestuia, o bătrână a murit intoxicată în apartamentul ei, acolo unde flăcările puternice au cuprins totul foarte rapid. Și locatarii au ieșit într-un suflet în fața blocului din cauza fumului dens și irespirabil.

Bătrână moartă incendiu Galați

Un apartament din Galați a luat foc.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Noi mărturii ale angajaților de la Ferma Dacilor cutremură ancheta. Ce spun moldovenii acuzați de Cornel Dinicu: "Cineva a luat camerele de supraveghere ca să nu fie probe"

Din păcate, pompierii au reușit să stingă în cele din urmă incendiul, însă medicii nu au putut să o readucă pe bătrâna de 86 de ani la viață. Cauza izbucnirii incendiului a fost un reşou electric uitat în priză.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si